REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

het begon
met een beat.


//

Van offline tot internet. Van dancings tot megafestivals. Van platenzaak tot Spotify. We maakten het van dichtbij mee. Dancemuziek stroomt door onze aderen. Ons hart klopt op het ritme van de BPM’s. Vele jaren voor de start van REACTIVATORS zijn oprichters Jochem en Bert namelijk actief als DJ, organisator, producer, artiestenboeker en conceptontwikkelaar.

De dancescene danst altijd voorop.

Als de dancescene ergens goed in is, dan is het marketing en branding. Niet voor niets draaien Nederlandse DJ’s over de hele wereld en behoren Nederlandse evenementen tot de internationale top. Dat kan niet als de marketing en branding niet on point is. Alleen als je precies weet hoe je jouw doelgroep moet bereiken, dans je altijd voorop.

De oprichting van Thunder Agency.

Het is 2012. We lanceren boekingskantoor Thunder Agency, met diverse DJ’s in ons bestand. Bijzondere jaren volgen en onze artiesten breken door. Sommige acts hoor je nog steeds dagelijks op de radio. Events lopen als een trein, platen worden uitgebracht op de grootste labels en boekingen komen binnen uit heel Europa. Er volgen Ibiza-trips, Tomorrowland-shows en talloze korte nachten.

EDM is booming – letterlijk en figuurlijk.

Jezelf steeds reactiveren.

We ervaren hoe belangrijk marketing en branding is. Hoe evenementen en artiesten zichzelf steeds opnieuw moeten uitvinden om relevant te blijven. Wanneer we onverwacht de vraag krijgen of we de marketing van een festival willen organiseren, is de keuze snel gemaakt.

Dit is het. De voedingsbodem voor REACTIVATORS is gelegd.

REACTIVATE YOUR BRAND.

In 2018 is het zover. REACTIVATORS ziet het licht. Sinds de start ontwikkelen we branding en marketingconcepten voor bedrijven actief in horeca, events, sports en leisure. We groeien gestaag. Zo helpen wij door de jaren heen steeds meer bedrijven en merken om zichzelf opnieuw in de kijker te spelen met onderscheidende branding, marketing, websites, copy en content.

Event Driven Marketing

Onze werkwijze groeit uit tot een marketingfilosofie: Event Gedreven. Jaren ervaren we de kracht van bijzondere momenten. We herkennen en creëren ze. In onze filosofie gebruiken we deze momenten vervolgens om een (merk)verhaal kracht bij te zetten. Het worden de piekmomenten in jouw marketingtijdlijn. We reactivate your story met campagnes, thema’s, acties, fysieke events of andere activaties.
Deze momenten maken de marketing van jouw bedrijf uniek. 

We reactivate your brand – again, and again, and again.

Waarom kiezen voor REACTIVATORS?

//

  • Je hebt behoefte om op te vallen tussen jouw concurrenten
  • Je wil dat mensen (meer) over je merk gaan praten
  • Je zoekt een sparringpartner voor je merk


REACTIVATORS
ziet kansen waar anderen ze niet zien. Met die inzichten maken wij merken sterker door middel van onderscheidende concepten, marketing en branding.

Je hebt behoefte om op te vallen tussen jouw concurrenten. Je wil dat mensen (meer) over je merk gaan praten. Je zoekt een sparringpartner voor je merk.

REACTIVATORS ziet kansen waar anderen ze niet zien. Met die inzichten maken wij merken sterker door middel van onderscheidende concepten, marketing en branding.

Concept

Van idee naar concept: daar zijn we goed in. Of het nu gaat om het creëren van een nieuw concept of het verfijnen van een bestaand merk: we gaan tot de kern en koppelen ieder idee aan een gedegen en creatieve strategie. Jouw doelstelling vormt ons uitgangspunt.

Creatie

Ons team gaat aan de slag en ontwikkelt precies wat er nodig is. Denk aan beeld, woord en geluid. Aan verrassende branding, strakke websites, krachtige copy en creatieve content. We leggen de basis voor jouw reactivatie. Vanaf de allereerste indruk.

Campagne

We voeren campagne en iedereen mag het weten. De middelen? Social media, advertisement, SEO, SEA, perscampagnes of outdoor activaties. We laten ons niet beperken in middelen, en kiezen voor wat nodig is voor jouw merk.

Meet the reactivators

Jochem Ramaekers

Bert habets

Didier Ronda

Jasper Ten Tusscher

Quenten Janssen

Whitney Bogaert