REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

our
services


//

Strategie

We geloven dat strategie de sleutel is voor het bouwen van een succesvol bedrijf en dat je merk de basis is van álles wat je doet. Je merk vormt de kern van deze strategie. Het is niet slechts een logo of een naam, het is je identiteit, je normen, waarden en de beloften aan je klanten.

Je merkidentiteit is de basis. We helpen je bij het ontwikkelen van een consistente en herkenbare merkidentiteit die aansluit bij de missie en visie van je bedrijf.

Een sterke merkstrategie is essentieel om je doelen en je doelgroep te bereiken. We werken samen om een strategie te ontwikkelen die past bij deze doelen. We leggen de strategie vast voor alle uitingen van je bedrijf.

Van logo’s, producten, drukwerk en huisstijlen tot website-ontwikkeling, we zorgen ervoor dat je merk er op zijn best uitziet en opvalt. We ontwerpen visuele elementen die passen bij je merk en staan als een huis.

Design

REACTIVATORS houdt van goed design. De eerste indruk van je merk is bijna volledig afhankelijk van design, voordat er nog maar één woord gesproken is.

We geloven dat goed design veel verder gaat dan alleen esthetiek. Het is een strategische keuze die de waarden en persoonlijkheid van je merk weerspiegelt.

We helpen je graag bij het creëren van opvallende en onderscheidende designs.

Je huisstijl is de ruggengraat. De basis van je merk. Hier hang je alles aan op. Een goede huisstijl brengt de boodschap van je merk over en laat een blijvende indruk achter. Van logo tot kleurenpallet en van briefpapier tot typografie: we zorgen ervoor dat je huisstijl consistent, herkenbaar en onderscheidend is.

Het web biedt vaak de eerste ontmoetingsplaats van je merk. Het is je digitale etalage. We begrijpen het belang van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. We ontwikkelen graag een website die naadloos aansluit bij je merkidentiteit en een optimale gebruikerservaring biedt.

Of je nu een nieuw product lanceert of je bestaande productlijn wilt versterken, de branding van je product speelt een cruciale rol. We helpen je bij het ontwikkelen van een unieke branding voor je producten, inclusief verpakkingen, productkleuren, labels en andere visuele elementen die je producten laten opvallen. Ons doel is áltijd een blijvende indruk.

We zijn ervan overtuigd dat online en offline marketing samen nóg effectiever zijn. De digitale wereld lijkt steeds belangrijker, maar offline drukwerk blijft een effectieve manier om je merk te promoten. Of het nu gaat om visitekaartjes, brochures, posters of good old reclame langs de weg, we zorgen voor professioneel en opvallend ontwerp dat de essentie van je merk weerspiegelt en indruk maakt op je doelgroep, zonder dat daar een scherm aan te pas komt.

Website

Een sterk merk kan niet zonder een sterke website. Jouw merk is uniek, en dat verdient een fenomenale digitale etalage: de plek waar klanten online verliefd worden op jouw merk. Ons broertje PINEAPPLE ontwikkelt een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en super gebruiksvriendelijk. Een digitale speeltuin waar bezoekers zich onder kunnen dompelen in jouw merkverhaal.

Onze passie ligt in het creëren van websites die jouw merkverhaal vertellen. We werken nauw met je samen om je doelen en visie te begrijpen en zetten die om in een website die rijp is voor de toekomst. Een digitale etalage die jouw zichtbaarheid vergroot en je merk in al haar glorie presenteert. Digitale etalages waar je niet voorbij kan klikken of scrollen. Alleen zó krijgt je merk ook online de aandacht die het verdient.

Een overtuigende landingspagina kan het verschil zijn tussen ja of nee. We ontwerpen landingspagina’s die de aandacht trekken, interesse wekken en bezoekers aanzetten tot actie. Of het nu gaat om het promoten van een nieuw product, het verzamelen van leads of het aankondigen van een evenement, wij zorgen voor tastbare resultaten.

Met webhosting van Pineapple zorgen we ervoor dat je website stabiel, veilig en áltijd beschikbaar is. Je merk verdient een betrouwbare thuisbasis op het internet. Met onze webhosting zorgen we ervoor dat je website snel laadt, veilig blijft en altijd klaarstaat om je bezoekers te verwelkomen.

Heb je al een website maar ontbreekt het je aan tijd of technische kennis om deze up-to-date te houden? Ook het onderhoud van je bestaande website kunnen wij uit handen te nemen. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe content, het bijwerken van functionaliteiten of het verbeteren van de prestaties, wij zorgen ervoor dat je website altijd optimaal functioneert.

Een succesvolle online verkoopstrategie begint met een professioneel ontworpen en vlekkeloos functionerende webshop. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webshops die je producten op de best mogelijke manier presenteren. Met aandacht voor conversie-optimalisatie en veilige betalingsmogelijkheden zorgen we ervoor dat je webshop een succes wordt. 

Niet alleen het ontwerpen van direct-to-consumer websites behoort tot de mogelijkheden, regelmatig ontwerpen wij B2B-websites waarbinnen jouw resellers hun bestellingen kunnen doen. Makkelijk voor hun, makkelijk voor jou. Direct gekoppeld aan jouw voorraad.

Copy & Content

Copywriting en content kunnen een merk maken of breken. Bij REACTIVATORS zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige copy en content. Of het nu gaat om het schrijven van rake copy of het produceren van creatieve content, we zorgen dat je merk opvalt.

We weten hoe belangrijk het is om je boodschap effectief over te brengen op sociale media, zoals Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn en meer. We trekken de aandacht en betrekken je doelgroep met rake copy. 

Webteksten dienen de essentie van je merk vast te leggen en je bezoekers aan te spreken. Toegankelijk of juist zakelijk. Inhoudelijk of oppervlakkig. Wat je tone-of-voice ook is, wij passen jouw copy daarop aan. Daarnaast schrijven we ook professionele biografieën voor teamleden, directieleden, maar ook muzikanten, topsporters en andere bijzondere persoonlijkheden.

Content is koning, en blogs zijn een krachtig middel om informatie te delen, je expertise te tonen en je merk op te bouwen. Daarnaast draagt de inhoud van je blog bij aan jouw online vindbaarheid. We schrijven blogartikelen die je doelgroep informeren, inspireren en betrekken bij je merk.

Beelden spreken. Onze fotograaf vangt de essentie van je merk in creatieve beelden. Of het nu gaat om productfotografie, bedrijfsportretten of sfeerbeelden, we zorgen ervoor dat je visuele content indruk maakt.

Bewegende beelden zijn een krachtige manier zijn om je boodschap over te brengen. We creëren op maat gemaakte videocontent, variërend van bedrijfsvideo’s tot indrukwekkende productdemonstraties.

Geef je merk een speelse en dynamische uitstraling met aantrekkelijke animaties. We ontwerpen en creëren op maat gemaakte animaties die je merkverhaal tot leven brengen en je merk onderscheiden.

Creëer een unieke en meeslepende ervaring met op maat gemaakte muziek en soundtracks. Onze dochteronderneming Thunder Agency werkt dagelijks met de beste muzikanten en muziekproducers. Zo werken wij samen met jou om geluiden te creëren die perfect passen bij je merk en je content.

Socials

Bij REACTIVATORS begrijpen we hoe belangrijk het is om als merk aanwezig te zijn op sociale media, zoals TikTok, Instagram, LinkedIn, Facebook, YouTube en meer. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om je doelen te bereiken en je merk te laten groeien.

Constant aanwezig zijn op social is key. Ons team helpt je bij het plannen en organiseren van je contentkalender, zodat je altijd op het juiste moment de juiste boodschap kunt delen.

Het opbouwen en onderhouden van een betrokken community is bijna net zo belangrijk als wat je deelt. We zorgen dat je publiek betrokken blijft, niet met vragen blijft zitten en we moedigen interactie aan.

We bieden advertentiecampagnes op verschillende sociale mediaplatforms om je merk te vergroten en gericht verkeer naar je website of online winkel te leiden. Van Facebook en Instagram tot LinkedIn, YouTube, TikTok, Spotify en meer. We zijn bekend met de unieke mogelijkheden van elk platform en helpen je om het maximale uit je advertentiebudget te halen.

Advertisement

We versterken graag merken via doeltreffende advertisement strategieën. Wij begrijpen dat het creëren van een impactvolle aanwezigheid op digitale platformen essentieel is om je doelgroep te bereiken en je merk te laten groeien. We helpen je graag om op te vallen en resultaten te behalen.

Met Google advertisement brengen we je merk onder de aandacht van mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van jou. We zetten doelgerichte campagnes op, optimaliseren zoekwoorden en advertentieteksten, en zorgen ervoor dat je merk bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Met een resultaatgerichte aanpak maximaliseren we je zichtbaarheid en de conversies.

We bieden advertentiecampagnes op verschillende sociale mediaplatforms om je merk te vergroten en gericht verkeer naar je website of online winkel te leiden. Van Facebook en Instagram tot LinkedIn, YouTube, TikTok, Spotify en meer. We zijn bekend met de unieke mogelijkheden van elk platform en helpen je om het maximale uit je advertentiebudget te halen.

Met YouTube advertisement kun je jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen. Video heeft de kracht om emoties op te roepen en een blijvende indruk achter te laten. Ons team van creatieve experts ontwikkelt op maat gemaakte videoadvertenties die je merkverhaal tot leven brengen en je doelgroep betrekken. Of het nu gaat om korte teasers, informatieve video’s of inspirerende verhalen, wij zorgen ervoor dat je merk opvalt in de online drukte.

activaties

Bij REACTIVATORS geloven we in de kracht van muziek en de impact die het kan hebben op merken en hun fans. Met onze diepgewortelde passie voor muziek ontwerpen we activaties om grenzen te verleggen, emoties los te maken en een blijvende indruk achter te laten.

Dankzij onze rijke ervaring in de festivalwereld hebben we samengewerkt met gerenommeerde evenementen zoals Paaspop en Dance Valley. We hebben een uitgebreid netwerk van partners, artiesten en influencers opgebouwd, waardoor we in staat zijn om unieke en op maat gemaakte activaties te creëren die passen bij de identiteit van je merk. Vaak vliegen wij deze opdrachten aan in samenwerking met ons andere bedrijf Thunder Agency.

We laten evenementen groeien door middel van doelgerichte marketingcampagnes. We creëren buzz, vergroten de zichtbaarheid en trekken de juiste doelgroep naar jouw ticketshop. Hiermee maken we gebruik van alle mogelijke middelen, van uitdagende copy tot fotografie, van video tot vette online omgevingen. Indien gewenst, nemen we zelfs jouw volledige festival-/ eventbranding onder handen, om zo de maximale beleving te creëren.

We laten je merk tot leven komen met interactieve en vette activaties die de festivalgangers betrekken en je merkverhaal in al zijn geur en kleur vertellen. Denk aan uitdagende games, bijzondere foodcourts of zelfs jouw eigen muziekpodium.

We creëer een onvergetelijke ervaring met een eigen podium op een event, waar jouw merknaam het podium krijgt dat het verdient. Niet voor niets toert ons eigen concept Disco Tropicana door heel het land.

Wij kennen de juiste tonen om festivalgangers te raken. We helpen je via ons dochterbedrijf & boekingskantoor Thunder Agency bij het boeken van artiesten die naadloos aansluiten bij jouw merk en de sfeer van het festival. Daar voegen we voegen met plezier een extra dosis magie toe met dansers, entertainers en andere creatieve elementen.