REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Wil jij écht aan de slag bij een hip marketing agency in Roermond met leuke klanten, waaronder festivals, clubs en bekende restaurants? Goed nieuws, want wij zijn op zoek naar stagiaires die ons team kunnen versterken. We zoeken gedreven, verantwoordelijk en precieze jongeren die enthousiast worden van sociale media, mooie merken, muziek en alles wat digitaal is. Bij REACTIVATORS krijg jij geen standaard saaie stage. Als jij jezelf van je beste kant laat zien, dan behandelen wij jou als een volwaardig lid van ons team en krijg je veel verantwoordelijkheden. We gooien je graag in het diepe, maar niet zonder jou te leren zwemmen. De start van je carrière begint bij ons en wij willen je helpen het beste uit jezelf te halen. Wat je niet kent, leren wij je wel. Wel verwachten we een goede inzet, een positieve instelling en de wil om te leren. Veel van onze stagiaires hebben inmiddels een vaste baan bij ons, of bij andere toffe bedrijven actief in marketing, evenementen of media.

OVER REACTIVATORS

REACTIVATORS is een concept marketing agency in Roermond dat voor diverse klanten (waaronder veel horeca- en leisureondernemingen) marketing concepten ontwikkelt en onderhoudt. Je leert bij ons veel bedrijven van dichtbij kennen, waaronder pretparken, festivals en hippe horecazaken en gaat ook voor deze bedrijven aan de slag. Daarnaast hebben we het label Pineapple, waarmee we mooie websites bouwen voor bedrijven die willen opvallen. We zijn daarom op zoek naar iemand die enthousiast wordt van toffe dingen en alles wil leren over marketing, sociale media, concept ontwikkeling, maar ook SEO, photoshop en meer.

Van stagiair tot REACTIVATOR

Een van onze recente stagiaires is Laura, die zo goed op haar plek viel, dat ze inmiddels een echte REACTIVATOR is geworden. Inmiddels werkt ze één dag in de week bij ons. “Ik heb een hele leuke tijd gehad en voelde me meteen thuis,” aldus Laura, “Binnen REACTIVATORS kreeg ik veel kansen. Ik kon alle vragen stellen, maar ook aangeven wat ik wilde leren en waarin ik wilde groeien. Ik heb eigenlijk nooit het idee gehad dat ik echt een stagiair was, vanaf het begin was ik onderdeel van het team. Nu ik mijn stage succesvol heb afgerond heb ik zelfs besloten om werkzaam te blijven bij REACTIVATORS.”

Waar kan ik me inschrijven?

Denk jij dat je dat je met net zo veel plezier onderdeel kan uitmaken van ons team? Ben jij onze nieuwe top stagiair en heb jij marketing skills? Kijk dan hier voor onze actuele vacatures, reageer op de functie die je aanspreekt en wie weet kun je binnenkort al beginnen!

Staat jouw stage er niet tussen? Neem contact met ons op, stuur ons een open sollicitatie met je CV, pasfoto en motivatiebrief en wellicht komen we bij jou terug.