REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Cucina Basta!

Onbeperkt italiaans genieten

Social media
Advertisement
Seo
Fotoshoot
Video

Marketing voor horeca: Cucina Basta!

Een stukje Italië in Nederland, dat is Cucina Basta! Met een uniek concept, waarbij de gast onbeperkt à la carte kan genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten, is Cucina Basta! klaar om dé horeca hot spot van het dorp te worden. De prachtige zaak in het hartje van Leende moest middenin de corona-crisis gelanceerd worden, terwijl de zaak nog lang niet open kon. Om ervoor te zorgen dat er tóch voldoende buzz rondom de nieuwe zaak werd opgebouwd werd onze hulp ingeroepen. Een goede keus, want we hebben veel ervaring met marketing voor horeca.

Marketing voor horeca: van fotografie tot advertenties

Aangezien Leende een dorp is met een hechte groep inwoners en de eigenaren van Cucina Basta! niet uit het dorp komen, was het vanaf het begin van belang dat het restaurant een goede binding creëerde met de regio. We hebben daarom de gasten vanaf de verbouwing tot de opening op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het concept.

Advertenties vanuit de nieuwe social media accounts zorgden ervoor dat de Instagram en Facebook accounts veel regionale volgers kregen. Deze volgers houden we betrokken door ze om hun mening input te vragen. Zo raakten potentiële gasten al vroeg actief betrokken bij de groei van het horeca concept. Nu de succesvol zaak geopend is, helpen wij Italiaans restaurant Cucina Basta! met het onderhouden van hun digitale etalage, sociale media advertenties en een stukje concept strategie.

Op zoek naar iemand met ervaring in marketing voor horeca?