REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Aerial Precision

futureproof marketing voor hightech producten

Advertisement
Webdesign
Branding

Van productdesign tot tech marketing: Aerial Precision

Tech marketing: Het klonk bijna als science fiction, toen Vicente zijn verhaal aan ons uitlegde. Drones, Artificial Intelligence, Point Clouds, LiDAR… Voor ons nog onbekend gebied. Vicente werkte voorheen in het productieteam van diverse Hollywood-films en liep daar tegen de beperkingen aan van de huidige systemen: te duur, te traag en niet accuraat genoeg. Zo kon het dagen duren voordat een bepaald drone-shot gerenderd was, om er dan pas achter te komen dat het niet goed gelukt was. Daarom ontwikkelde hij zelf zijn eigen LiDAR-sensor: Aerial Precision.

TECH MARKETING: BRANDING, DESIGN & ONLINE MARKETING

Dit unieke apparaat is te monteren op drones en zorgt ervoor dat operators met hun iPad direct een zogenaamde ‘point-cloud’ afbeelding kunnen zien. Het systeem is zo accuraat dat het de hoeveelheid bladeren aan een boom kan tellen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo zijn er al toepassingen bedacht voor de agrarische sector, chemische industrie, city mapping en de entertainment sector.

Wat we met REACTIVATORS voor hem konden betekenen? De volledige huisstijl, branding, de kleurstelling, website en skin-design van het product en de app.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!