REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Ansu Fati x Arriba

Een internationale campagne gemaakt om te scoren

Social media
Projectbeheer
Advertisement
Product design
Branding

Sportsmarketing & branding: Ansu Fati X Arriba

Een campagne lanceren rondom FC Barcelonaspeler Ansu Fati? Dat hoefde Arriba Nutrition ons geen twee keer te vragen! Dit internationaal georiƫnteerde sportmerk zet alles op alles om de high-quality sportsnutrition-branche te veroveren, met onder andere een flagshipstore in The Mall Of The Netherlands in Leidschendam en internationale campagnes met bekende sporters en influencers.

Sport marketing waar je sterker van wordt

Dus, hup het in vliegtuig richting Barcelona! Niet voor ons kantoorteam in Roermond helaas, maar wel voor onze fotograaf, die samen met het team van Ansu Fati en Arriba op pad ging voor de allermooiste shots. We verzorgden het volledige projectbeheer van deze sportsmarketingcampagne, waaronder de organisatie van de opnames, fotoshoots, het ontwerp van de campagne en de websites in zowel Engels als Spaans.

Ook houden we ons bezig met online advertisement rondom deze campagne, in zowel Nederland als Spanje. Zo helpen wij Arriba Nutrition stap voor stap te groeien in de wereld van de internationale sportsnutrition-branche.

Wil jij weten wat wij voor jou op het gebied van sport marketing kunnen betekenen?