REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Limburg Beveiliging

Hét beveiligingsbedrijf van limburg in een nieuw jasje

Social media
Advertisement
Seo
Webdesign
Fotoshoot

MARKETING voor hét beveiligingsbedrijf van limburg

We gingen aan de slag met de branding en marketing van Limburg Beveiliging! Hoe positioneer jij jezelf als professioneel beveiligingsbedrijf in een sector die bekend staat om het grote aanbod? Met die vraag kwam Paul – eigenaar van beveiligingsbedrijven Protectio, Virtus en Infinity – naar ons toe. We helpen hem met zijn online branding en marketing op een moment dat zijn bedrijf grote stappen maakt en midden in een enorme groeifase zit.

BEVEILIGING MARKETING VOLGENS REACTIVATORS

Allereerst hebben we Protectio, Virtus en Infinity samengebracht onder de nieuwe naam Limburg Beveiliging. Eén duidelijke naam voor alle werkzaamheden van het bedrijf, zodat je beter vindbaar bent én beter blijft hangen in het hoofd van potentiële klanten. Met dit door ons bedachte concept is de professionalisering van het bedrijf direct vergroot.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het opleveren van een nieuwe huisstijl. Vanuit deze huisstijl hebben we een nieuwe website gebouwd, sociale media kanalen aangemaakt en ingericht en zijn we van start gegaan met een contentstrategie op Facebook en Instagram. Afsluitend volgde een fotoshoot waarbij de professionele uitstraling van Limburg Beveiliging wordt benadrukt. De tone-of-voice op social is uiteraard ook bewust gekozen: amicaal en gericht op zijn uitdijende personeelsbestand, maar altijd professioneel in de uitstraling. Zo is de marketing en branding van Limburg Beveiliging helemaal up-to-date voor de toekomst.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie, organisatie, bedrijf of evenement kunnen betekenen?