REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Mr. Anatoly x Arriba

Een beestachtige sterke product launch

Social media
Projectbeheer
Advertisement
Product design
Webdesign

ARRIBA x ANATOLY: BEESTACHTIGE SPORTSMARKETING

Hop on the bulk train. Deze wil je niet missen. Een van de grootste fitness influencers ter wereld begint een samenwerking met Arriba, bekend van hoogwaardige sportvoeding. Voor de allerdikste product launch nam Arriba contact op met REACTIVATORS.

Mr. Anatoly, ook bekend als Vladimir Shmondenko, staat bekend om zijn fitness pranks waar hij als schoonmaker of gepensioneerde de hele sportschool versteld laat staan van zijn onverwachte krachten.

Met meer dan 11 miljoen instagram followers en 3,16 miljoen YouTube subscribers is Mr. Anatoly een kracht van jewelste op social media. Supertof dat wij dus gevraagd voor de lancering van de nieuwe productlijn die Mr. Anatoly en Arriba samen hebben opgestart!

SPORT MARKETING WAAR JE KEIHARD VAN GROEIT

We namen het projectbeheer en art direction van deze unieke samenwerking voor onze rekening. Zo ontwikkelden wij het label design van het product, samen met de cartoon character van Mr. Anatoly. Ook onderhouden wij de advertentiecampagnes en de websites en shops in 3 verschillende talen, zodat je deze vette producten snel en vlekkeloos bestellen kan.

Wil jij weten wat wij voor jou prodcut of merk kunnen betekenen?