REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Demo Productions

EEN NIEUWE HUISSTIJL VOOR EEN NIEUWE FASE

Branding

EEN NIEUWE HUISSTIJL VOOR DEMO PRODUCTIONS

Demo Productions uit Stein is gespecialiseerd in hoogwaardige audiovisuele producties en verhuur. Na een uitgebreide intake werden we gevraagd om mee te denken over een nieuwe huisstijl die een nieuwe fase in hun bedrijf inluidde. Een fase van groei en verdere professionalisering.

We kozen voor een logo en uitstraling waarbij we het verleden (de kleur blauw van het oude logo) en de toekomst (groen) combineerden. De D van DEMO is niet alleen een play-teken, maar staat ook voor 2 lichtbundels: waarmee de werkzaamheden van het productiebedrijf nog eens worden benadrukt. DEMO, een visuele rebranding waar we trots op zijn.

BRANDING KOMT VOOR MARKETING

Bij een professioneel opererende zaak hoort een professionele en uitnodigende branding. De eerste indruk zegt alles. Een mooi verpakt product zal eerder uit de schappen gepakt worden. Logischerwijs heeft dit ook positieve effecten op de marketing van een merk. De visuele identiteit vormt de basis van een gedegen marketingaanpak. Daarom is de branding zo belangrijk en beginnen wij het liefste al vooraan in het proces met het verzorgen van een eerste indruk. Zo kunnen onze marketingspecialisten met een gerust hart en een fris merk aan de slag.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf van een nieuwe huisstijl kunnen voorzien? Neem contact met ons op!