REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

The Game Box

Een openingscampagne lanceren? Game on!

Advertisement
Fotoshoot
Video

Openingscampagne The Game Box Arnhem

De arcade centers van The Game Box veroveren Nederland! Wij hielpen de organisatie met een campagne rondom de nieuwe, zevende vestiging in Arnhem. Het resultaat? Meer dan 1300 inschrijvingen voor de VIP-opening en een rij van meer dan 100 meter voor de deur! The Game Box was in één klap dé nieuwe hot spot van Arnhem.

Buzz creëren met een openingscampagne

Ben jij bezig met de start van een nieuwe zaak? Dan wil je ervoor zorgen dat je the-talk-of-the-town bent en zoveel mogelijk animo genereert voor de openingscampagne. Zelfs bij een landelijk opererend bedrijf als The Game Box is dit het geval. Om de opening van hun zevende vestiging op een goede manier te vieren, riepen ze de hulp van REACTIVATORS in.

Samen met ons werkten we een winactie uit waarbij potentiële bezoekers kans konden maken op een plek tijdens de VIP-opening, mét een gratis speelervaring. Dit werd door middel van een advertentiecampagne gelanceerd op verschillende social media platformen, in de regio Arnhem. Het grote voordeel? Niet alleen een positieve buzz rondom de openingscampagne, maar ook direct een mailbestand met potentiële bezoekers die een persoonlijke connectie voelen met The Game Box!

Inmiddels zijn onze werkzaamheden voor The Game Box uitgebreid en helpen we ze ook bij het ontwikkelen van advertentiemateriaal en video’s voor hun vestigingen in Maastricht en Apeldoorn.

Jarenlange ervaring met evenementen

De roots van REACTIVATORS liggen in de artiesten- en evenementenbranche. Al meer dan 15 jaar zijn we nauw betrokken bij de marketing rondom evenementen en weten we als geen ander hoe je buzz genereert rondom een evenement. Ook de feestelijke heropening van leisure- of retailonderneming zijn evenementen die je op dergelijke wijze in de markt kan zetten.

Benieuwd welke openingscampagne wij voor jouw bedrijf kunnen verzinnen? Neem contact met ons op!