REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Arabian Oud

Retailmarketing voor een wereldspeler

Social media
Advertisement
Webdesign
Fotoshoot

Retailmarketing: Arabian Oud

Zoomen met Saoudi Arabië, mailoverleg met Parijs: we maken het eerlijk gezegd niet elke dag mee. Het was nodig voor Arabian Oud: één van de grootste parfummerken ter wereld, maar in Nederland nog relatief onbekend. Recentelijk openden zij hun eerste winkels in The Mall Of The Netherlands, Den Haag en in Amstelveen.

Retailmarketing: van fotografie tot meertalige social media advertenties

Op verzoek van de Nederlandse organisatie achter de Arabian Oud-winkel ontwikkelden we alle marketing rondom de opening, waaronder winkelfotografie en productfotografie. Dit in overleg met het wereldwijde hoofdkantoor. De prachtige zaak ademt bijzondere geuren, luxe en oriëntaalse sferen. Dit gevoel wilden we dan ook overbrengen in de campagne. Daarnaast hebben we er bewust voor gekozen om meertalige advertentiecampagnes op sociale media in te zetten, in het Arabisch, Engels en Nederlands. Zo konden we een hoop potentiële klanten aanspreken in hun eigen moedertaal.

NIEUWE WEBSHOP

Naast de lancering van hun fysieke winkels, was ook een digitale winkel de grote wens. We ontwikkelden een nieuwe webshop en onderhouden samen met het team van Arabian Oud hun Nederlandstalige webshop. Om de verkopen kracht bij te zetten, ontwikkelen wij advertentiecampagnes die we via social media als Facebook en Instagram verspreiden. 

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen op het gebied van retailmarketing? Neem contact met ons op!