REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Leisure Marketing

Leisure activiteiten op het gebied van cultuur, recreatie, sport en entertainment concurreren fiks met elkaar. Het is dan ook erg belangrijk om je leisure marketing helemaal on point te hebben. Een sterk concept vormt altijd de basis. Daarna is het zorg om de positie van je merk goed te verdedigen. Goede leisure marketing helpt daarbij.

Leisure marketing in de praktijk

Leisuremarketing is een van de specialiteiten van REACTIVATORS. Mede dankzij onze roots in de evenementenbranche weten wij hoe we potentiële gasten op een onderscheidende manier online kunnen bereiken. Het plannen van een dagje uit begint namelijk met de voorpret: en in dat proces moet je de bezoeker proberen te vangen. Voor Pretpark De Valkenier onderhouden we alles wat met marketing te maken heeft: social media, adverteren, SEO, SEA, het boeken van in-house evenementen, noem maar op. Wil je meer weten over de samenwerking van REACTIVATORS met Pretpark de Valkenier. Lees het dan hier in ons blog.

De online kanalen zijn geoptimaliseerd, SEO is toegepast, in-house evenementen worden gepromoot en wervingscampagnes zijn uitgezet voor nieuw personeel. Wil je meer weten over de mogelijkheden van horecamarketing? Check dan ons blog over Mr. Sammi.

Over REACTIVATORS

REACTIVATORS gaat graag aan de slag met jouw leisuremarketing. Met onze roots in de internationale muziek- en evenementenbranche weten we als geen ander hoe je het beste verschillende doelgroepen bereikt. Vanuit een passie voor muziek en het nachtleven ontstond 10 jaar geleden de organisatie van evenementen: het bedenken van kenmerkende concepten om zoveel mogelijk mensen op één plek te verzamelen. Dat gaf een kick!

Met REACTIVATORS zetten wij op een effectieve wijze onze kennis en ervaring in voor verschillende ondernemingen en organisaties. Een groot gedeelte van onze klanten is actief in leisureactiviteiten, maar wij zijn ook actief in de event- en horecabranche. De basisvraag is immers voor bijna alle ondernemers gelijk: hoe zorg je ervoor dat jouw potentiële klant voor jou kiest en niet voor iemand anders? Ons antwoord: door te zorgen voor een positieve beleving van jouw product of service: online- én offline!

Conclusie

Ben jij eigenaar van een leisurebedrijf en ben je benieuwd wat REACTIVATORS voor jouw leisure marketing kan betekenen?

BBM Gym

Mr. Anatoly x Arriba

De Borrel

event advertisement de borrel maastricht

Event Management Group

Fieldpower

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau - Sport Marketing

Flavours

Marketing voor restaurants

Fun Beach

Leisuremarketing Fun Beach

Blaise Matuidi

Sportmarketing Blaise Matuidi Reactivators

Foil Solutions

branding voor bedrijven foil solutions