REACTIVATORS gaat graag aan de slag met jouw merk. Mede dankzij onze roots in de internationale muziek- en evenementenbranche weten we als geen ander hoe je het beste verschillende doelgroepen bereikt. Vanuit een passie voor muziek en het nachtleven ontstond 10 jaar geleden de organisatie van evenementen: het bedenken van kenmerkende concepten om zoveel mogelijk mensen op één plek te verzamelen. Dat gaf een kick! In 2012 rolde hier het boekingskantoor Thunder Agency uit. Vanuit een underdog-positie lieten wij de wereld zien dat muzikaal talent óók uit het zuiden van Nederland komt. Binnen korte tijd bereikten onze artiesten internationale hitlijsten en podia en zaten we plots met de ‘grote jongens’ aan tafel.

 

In een wereld waar streams en likes tellen lopen jongeren en jongvolwassenen voorop. Logischerwijs is de muziekbranche er als eerste bij om deze nieuwe technologieën te gebruiken. Voor ons was het een enorme inspiratiebron om te zien hoe grote en internationale merken marketing inzetten om muzikanten en evenementen te verbinden aan hun fans. Die technieken maakten we ons eigen en steeds vaker kwam de vraag vanuit organisaties en ondernemers of wij niet ook voor hen aan de slag konden gaan. Hieruit vloeide op een natuurlijke wijze REACTIVATORS voort.

 

Met REACTIVATORS zetten wij op een effectieve wijze onze kennis en ervaring in voor verschillende ondernemingen en organisaties. Een groot gedeelte van onze klanten is actief in de event- en leisure branche, maar wij zijn ook actief voor organisaties en ondernemingen in o.a. de horeca, retail en dienstverlening. De basisvraag is immers voor bijna alle ondernemers gelijk: hoe zorg je ervoor dat jouw potentiële klant voor jou kiest en niet voor iemand anders? Ons antwoord: door te zorgen voor een positieve beleving van jouw product of service: online- én offline!