ONZE DIENSTEN

Wij zien graag mooie dingen ontstaan.

Het is aanstekelijk: net die ene toon vinden die uitdaagt, amuseert, emotioneert. Een boodschap die bij jou en je bedrijf past. Communicatie die verfrissend is en werkt. Beelden die van je scherm afspatten. Brutale ideeën, strakke content en frisse concepten. Wij weten wat jouw doelgroep wil.

Marketing op maat

Wij hebben jarenlange ervaring in de internationale muziek- en evenementenwereld. Hierdoor weten we als geen ander hoe je een merk op een opvallende en frisse manier onder de aandacht moet brengen bij mensen die jong van geest zijn. Goede marketing vertelt een verhaal op alle platforms die er voor jouw bedrijf of branche toe doen. Om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden, lichten wij een aantal van onze belangrijkste diensten toe. Staat hier niet bij wat je zoekt? Op marketinggebied is alles mogelijk! We kijken graag samen naar wat jij nodig hebt!

Abonnement Marketingondersteuning

Het marketinglandschap verandert snel, online én offline. Doordat je andere prioriteiten hebt kom je er niet aan toe om hier voldoende aandacht aan te besteden. Daarnaast vind je het fijn om met anderen te sparren over de marketing binnen jouw bedrijf. Aan de andere kant is dat niet voldoende om er iemand specifiek voor aan te nemen.

Herkenbaar? Dan is ons marketingabonnement voor jou. Een aantal uren per week gaan we voor jou aan de slag. We kijken hoe je er online voorstaat en geven een startadvies. We onderhouden jouw sociale media-pagina’s en website, bedenken content en adviseren je op marketinggebied in de breedste zin van het woord. Haal je eigen REACTIVATOR in huis!

Online campagnebeheer

Weet jij hoe je jouw doelgroep online bereikt?

Wij hebben ruime ervaring met het inzetten van online advertenties, of het nu Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Spotify, Snapchat of een van de vele andere platformen betreft. We maken je website helemaal SEO-compatible en zorgen dat je goed vindbaar blijft.

Projectbeheer

We bedenken een volledig concept en voeren dit uit. We bewaken het plan, de tijdsspanne en het budget. We organiseren en beheren advertentiecampagnes. We ontwikkelen huisstijlen, foto’s, video’s, teksten, drukwerk, websites, beursstands, vertalingen en radiospots… je kunt het zo gek niet bedenken. Bij ons vind je de juiste cross-over tussen online en offline marketing.

Brainstormsessies en cursussen

Behoefte aan een brainstormsessie op marketinggebied, waarna jij of jouw medewerkers met frisse ideeën aan de slag kunnen? Een opfriscursus sociale media? Dat kan! Onze REACTIVATORS komen graag bij je langs en kijken als mede-ondernemers naar jouw zaak, zonder je doelgroep uit het oog te verliezen. Dit kan eenmalig of periodiek. Zo ben jij snel weer helemaal up-to-date van de laatste ontwikkelingen.

Mix & Match

Wij werken in een team met top designers, copywriters, beeldmakers en marketingspecialisten. Wil jij geen abonnee worden, maar heb je wel behoefte aan een nieuwe huisstijl, goed persbericht, vertaling of een kortdurende campagne starten rondom een gebeurtenis binnen jouw bedrijf? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.