REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Limburg_beveiliging_square

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

logo lb

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Rear View Of Security Guards Standing In A Row

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

beeldmerk_square

slider-mockup

Onze werkzaamheden
  • Beveiliging Marketing
  • Conceptontwikkeling
  • Visual identity & tone-of-voice
  • Uitzetten sociale media strategie
  • Ontwikkelen nieuwe website
  • Advertentiebeheer

BEVEILIGING MARKETING

We gingen aan de slag met de branding en marketing van Limburg Beveiliging! Hoe positioneer jij jezelf als professioneel beveiligingsbedrijf in een sector die bekend staat om het grote aanbod? Met die vraag kwam Paul – eigenaar van beveiligingsbedrijven Protectio, Virtus en Infinity – naar ons toe. We helpen hem met zijn online branding en marketing op een moment dat zijn bedrijf grote stappen maakt en midden in een groeifase zit.

BEVEILIGING MARKETING VOLGENS REACTIVATORS

Allereerst hebben we Protectio, Virtus en Infinity samengebracht onder de nieuwe naam Limburg Beveiliging. Eén duidelijke groepnaam voor alle werkzaamheden, zodat je beter vindbaar bent én blijft hangen in het hoofd van potentiële klanten. Met dit door ons bedachte concept is de professionalisering van het bedrijf vergroot.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het opleveren van een nieuwe huisstijl. Vanuit deze huisstijl hebben we zijn nieuwe website gebouwd, sociale media kanalen aangemaakt en ingericht en zijn we van start gegaan met een contentstrategie op Facebook en Instagram. Afsluitend volgde een photoshoot waarbij de professionele uitstraling van Limburg Beveiliging wordt benadrukt. De tone-of-voice op zijn sociale media pagina’s is ook bewust gekozen: amicaal en gericht op zijn uitdijende personeelsbestand, maar altijd professioneel in uitstraling. Zo is de marketing en branding van Limburg Beveiliging helemaal up-to-date voor de toekomst.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie, organisatie of evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!