REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Advertisement

Je wilt graag dat jouw onderneming goed via zoekmachines gevonden wordt. Dan is het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website of webshop belangrijk en het gebruik van online advertenties om bovenaan de zoekresultaten in Google te verschijnen. Voorheen deed je dit met Google Adwords, inmiddels heet het Google Ads. Wij hebben de know how en de tools in huis om dit goed voor je in te richten, op te zetten en uit te voeren. Onze Google Ads specialisten zijn Google Ads gecertificeerd en adverteren ook op social media de sterren van de hemel.

Onze SEA aanpak

SEA is maatwerk: afgestemd op jouw branche, product, service, de concurrentie en het online zoekgedrag van jouw doelgroepen. Samen bekijken wij op welke topics SEA voor jouw onderneming handig ingezet kan worden. Dit doen wij op basis van eerder verzamelde data. Wij geven je hierbij inzicht in jouw branche en het zoekgedrag van jouw doelgroepen. Zo adviseren wij over welke SEA-campagnes er opgezet moeten worden om het maximale resultaat te halen, of retargeting voor jouw onderneming werkt en wat het beste conversiemodel is.

Social media advertisement

Wil je ook op social het maximale bereiken? Dan zet je social advertisement in. Denk aan gesponsorde posts op Facebook, LinkedIn en Instagram. Het voordeel van social advertisement is dat we heel gericht jouw doelgroepen kunnen benaderen. Zo zorgen we ervoor dat ook op social jouw product of service optimaal onder de aandacht komt en dat er betrokkenheid bij je merk, product of service ontstaat. 

Heb jij interesse en zou jij willen weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!