REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Branding

De juiste branding van een merk, product of service is belangrijk. Branding is namelijk de verpakking van dat wat je doet. De manier waarop je jouw merk, product of service ‘verpakt’ bepaalt in hoge mate wie aangesproken wordt en op welke manier. Mede dankzij onze roots in de entertainment business zijn wij steengoed in branding: geef ons de ruimte, dan zetten wij samen met jou een ijzersterk verhaal neer.

Het juiste verhaal

Face the facts: tegenwoordig vinden klanten in een aantal kliks meerdere aanbieders online. Waarom zouden ze dan voor jouw product of service kiezen? Is dat bijvoorbeeld door de unieke geschiedenis van het merk, de goede service die geboden wordt of wellicht iets heel anders? Een merk zonder verhaal valt online al snel in duigen. Wij brengen daarom het juiste verhaal voor jouw onderneming tot leven afgestemd op verschillende doelgroepen én met de juiste verpakking!

De juiste verpakking

Bij een professioneel en (inter-)nationaal opererend merk hoort natuurlijk een professionele en tijdloze uitstraling. Deze visuele identiteit vormt de basis van een gedegen marketingaanpak en zorgt ervoor dat potentiële klanten een gevoel krijgen bij het merk en zich daar al dan niet bij willen aansluiten. Zeker online is de eerste indruk ontzettend belangrijk en is een herkenbaar beeldmerk dat terugkeert op alle uitingen en producten een absolute must. Hierin ontzorgen wij bedrijven: wij verbeteren op basis van onze kennis, ervaring en data een huisstijl of ontwikkelen een krachtig nieuw concept.

  1. Juiste tone-of-voice
  2. Uniek beeldmateriaal
  3. Passend logo
  4. Goede positionering in de markt
  5. Gericht op engagement

Benieuwd naar projecten waaraan wij hebben deelgenomen? Neem dan hier een kijkje of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!