REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

E-mail marketing

Nieuwsbrieven die werken: daar gaan wij voor. Om ervoor te zorgen dat een product of service optimaal onder de aandacht komt van een gewenste doelgroep bouwen wij voor ondernemingen emaillijsten op of worden deze uitgebreid. Emailmarketing is namelijk een van de meest effectieve marketingtools indien goed opgezet en uitgevoerd.

Een email die aanzet tot actie

Om ervoor te zorgen dat een nieuwsbrief tot actie leidt zorgen onze copywriters ervoor dat de content van een nieuwsbrief optimaal is afgestemd op de wensen van de verschillende doelgroepen van een onderneming. Daarnaast creëren onze graphic designers opvallende, interessante of ludieke afbeeldingen en video’s om de boodschap op een speelse manier onder de aandacht te brengen. Ook passen zij de lay-out van een nieuwsbrief aan aan de huisstijl. Kijk voor meer info over de verschillende contentvormen waarmee wij werken ook hier 

Monitoring

Het effect van een nieuwsbrief wordt middels monitoring gemeten. Hierdoor wordt het voor ondernemingen steeds makkelijker om op de verschillende wensen van klanten in te spelen. Deze monitoring zetten wij voor verschillende ondernemingen op, richten wij op een effectieve manier in en koppelen we op gewenste tijdstippen terug. Neem ook een kijkje bij projectbeheer voor meer info over hoe wij werken.

Heb jij interesse en wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!