REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

SEO

Welke onderneming wil online niet goed gevonden worden? SEO is bij ons daarom een vast onderdeel van onze werkzaamheden. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de onderneming, het gedrag van de verschillende doelgroepen en de online positionering van een onderneming.

Strategie

Om ervoor te zorgen dat een website of webshop goed gevonden wordt optimaliseren wij een SEO-strategie of zetten wij deze vanaf scratch op. Hiervoor werken onze SEO-specialisten met de beste online toolings. Zo geven wij een onderneming inzicht in de stand van zaken, waar de quick wins behaald kunnen worden en hoe er op de lange termijn gebouwd kan worden aan een optimale vindbaarheid. Denk hierbij aan het optimaliseren van een webshop voor Google, het opbouwen van een backlinkprofiel en het effectief inzetten van content op een onderscheidende manier.

Monitoring & uitvoering

SEO vergt onderhoud. Daarom richten wij voor ondernemingen ook de ideale SEO-monitoring in. Dat betekent: wij monitoren voor een onderneming hoe de vindbaarheid van een website of webshop zicht ontwikkelt, waar de verbeterpunten liggen en waar absoluut op ingezet moet worden. Dit doen wij middels maandelijkse rapportages. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven bij de uitvoering van een SEO-strategie. Ons team van SEO-specialisten en copywriters werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat de verschillende online uitingen bijdragen aan een betere ranking in zoekmachines. Zo werken onze copywriters bij de creatie van blogs en webteksten altijd met een optimaal SEO-format.

Heb jij interesse en wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!