REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

5 gadgets die je echt móét hebben volgens Didier

Opstaan voor je kopje koffie, waarom? Je gordijnen zelf opendoen, dat is toch niet normaal? Een lichtknop, wat is dat? Het zijn voorbeelden van vragen die de echte gadgetliefhebber je stellen kan. Want als het niet nodig is, waarom zou je dan? Didier is er zo een. Een echte millennial: liever lui dan moe.

Didier is pas 25 jaar oud, een echt jonkie dus. Hij buldert van het creatief en digitaal talent en er is geen apparaat waar hij de geheimen niet van kent. Sherlock is zijn favoriete serie, maar het wachten op een nieuw seizoen weegt zwaar. Uit verveling is de koopwoede bij hem toegeslagen. We vragen deze techhead welke gadgets je écht moet hebben.

De 5 must have gadgets van Didier

Gadgets, daar hou ik van. Als er knopjes op zitten, word ik er blij van. Als je er tegen praten kan, dan is het nog beter. Want laten we eerlijk zijn, knopjes indrukken is niet meer van deze tijd. Houd je portemonnee maar alvast klaar, want deze gadgets die wil je écht hebben!

Een boosted board

Skateboarden. Vroeger was dat sport. Vandaag de dag is dat allang niet meer zo. Met een afstandsbediening in je hand skate je zo 35 kilometer per uur, iets wat met je voeten zeker niet gaat lukken. Of althans, mij niet.

Mijn boosted board is inmiddels onmisbaar geworden. Het is mijn stijlvolle vervoer naar de klant en terug. Ik weet wat je denkt: Hebben, hebben, hebben!

JBL Partybox

Een onhandig grote en logge speaker met onnodig veel vermogen. Wie wil dat nou niet? Dat dacht ik dus ook. Lekker makkelijk te verbinden met bluetooth, want kabeltjes vind ik maar niks. Oliver Heldens komt zo volledig tot z’n recht, terwijl collega’s op kantoor schreeuwend steen en been klagen over hun bloedende trommelvliezen. Leuke bijkomstigheid: de VrijMiBo is niet meer weg te denken. Ik verzeker je; dit wil je.

Philips HUE

Een lichtknop heb ik niet. Dat staat zo vreemd op de muur. Het is veel praktischer om ‘Hey Siri, vandaag is rood!’ te roepen. Als ik dat doe kleuren al mijn lampen bloedrood. Leuke gimmick, maar ik gebruik het eigenlijk nooit. Wat wel super praktisch is, is dat je lampen vanzelf aanspringen als je thuiskomt. En ook het licht uit doen bij het verlaten van je huis is verleden tijd. Lekker makkelijk noem ik dat. Onnodig? Wellicht, maar als je er eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer anders.

Laptopstand

Deze jonge man krijgt last van zijn nek als hij de hele dag voorover gebukt naar zijn laptop staart. Met een beetje hulp van mijn laptopstand voel ik mij als herboren. Een hele werkdag is hierdoor geen probleem meer. Ik raad met opgeheven hoofd iedereen die werkt achter een laptop een laptopstand aan! Oh, en hij komt in een kekke spacegrey aluminium uitvoering voor de echt Apple fanboys onder ons.

iFixit Toolkit

Er gaat wel eens wat kapot. Wat ik dan graag doe, is een hopeloze poging om het te repareren. Ik heb het altijd boeiend gevonden om apparaten uit elkaar te halen, in de hoop ze weer in elkaar te krijgen; iets wat uiteraard wel eens mislukt is. Gaandeweg leert men, zullen we maar zeggen. Met mijn iFixit Toolkit kan alles wat schroefjes heeft open, en dat is toch gewoon best leuk? Het slagingspercentage is maar 10%, maar meedoen is belangrijker dan winnen.