REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Rebranding Limburg Beveiliging

Online goed voor de dag komen is in 2021 misschien wel net zo belangrijk als goed voor de dag komen in het echt. Een goede online uitstraling zorgt voor meer opdrachtgevers, meer werknemers en bovenal meer duidelijkheid. In deze blog zetten we de samenwerking van Limburg Beveiliging met REACTIVATORS uiteen.

Rebranding Limburg Beveiliging

Limburg Beveiliging is een Maastrichts beveiligingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in alle takken van sport die de beveiliging rijk is. Van evenementen- tot objectbeveiliging, van zorgbeveiliging tot winkelsurveillance, van brandwachten tot EHBO en nog veel meer. Maar de grote vraag in een sector die bekend staat om zijn grote aanbod is: ‘Hoe positioneer je jezelf als professioneel beveiligingsbedrijf?’ Paul, de eigenaar van de beveiligingsbedrijven Protectio, Virtus en Infinity, klopte bij ons aan met dit vraagstuk.

Nieuwe Naam, nieuw logo, rebranding

Het eerste probleem waar we op stuitten was ‘onduidelijkheid’. Door de verschillende bedrijven kunnen ze de verscheidenheid aan vraagstukken binnen de beveiliging allemaal beantwoorden. Het probleem dat zich voordeed was echter, met welk vraagstuk ga ik naar welk bedrijf? REACTIVATORS besloot: dat kan anders.

We bedachten een nieuwe naam, waaronder de drie merken zich samen konden scharen. De geboorte van Limburg Beveiliging was een feit.

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Onze designers zijn aan de slag gegaan om een logo te ontwerpen, waarin duidelijk naar voren komt waar Limburg Beveiliging voor staat. Naast het ontwerp van een nieuw logo is ook gekozen voor een compleet re-design van de huisstijl en de, uiteraard mobielvriendelijke, website. Een complete rebranding dus. We willen een reactie van de potentiële klant opwekken.

Online goed vindbaar worden

Met het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website ben je er nog niet. De potentiële klant moet je kunnen vinden. De gemiddelde Nederlander gebruikt de zoekmachine Google vaker dan één keer per dag. De vraag is dan: ‘Hoe ben ik in een sector waar het aanbod reuze is, vindbaar op het internet?’

Het sleutelwoord hierbij is SEO, ofwel Search Engine Optimization. We hebben onderzoek gedaan naar waar de potentiële klanten van bedrijven als Limburg Beveiliging nu eigenlijk op zoeken. Vervolgens hebben we de website geoptimaliseerd om goed vindbaar te zijn.

Vanuit deze rebranding zijn we aan de slag gegaan met het opzetten van een social media strategie voor Facebook en Instagram. Er volgde een photoshoot om de gezichten en de professionele uitstraling van Limburg Beveiliging vast te leggen. Met het gebruik van deze foto’s met een amicale toon en terugkerende gezichten kwam het merk ‘Limburg Beveiliging’ steeds beter naar voren.

Als laatste beheren wij nu de contentstrategie van Limburg Beveiliging. We houden het visitekaartje van het bedrijf professioneel, maar tegelijk ook toegankelijk voor medewerkers van het bedrijf. Limburg Beveiliging is helemaal up-to-date voor de toekomst.

Nieuwsgierig geraakt naar wat REACTIVATORS kan doen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.