REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Mr. Sammi Bistro Bar

horeca marketing voor dé hotspot van roermond

Social media
Advertisement
Seo
Webdesign
Fotoshoot

Horeca Marketing om van te snoepen

Een van de hotspots van de stad Roermond: Bistro Bar Mr. Sammi. Bij deze bruisende brasserie en eventlocatie is iedereen áltijd welkom voor een cocktail, een kopje koffie, maar ook voor een uitgebreid diner. We hielpen Mr. Sammi met het uitbouwen van hun marketing en tilden het geheel naar een hoger niveau. Onze ervaring met evenementen kwam hierbij goed van pas. Zo bedachten wij een open dag om potentieel personeel op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de zaak.

HORECA MARKETING VOLGENS REACTIVATORS

REACTIVATORS zorgt er graag voor dat een horecazaak er ook online top uitziet. Zo onderhielden wij de sociale media met goede strategieën en advertentiecampagnes. Online kanalen zijn geoptimaliseerd, SEO is toegepast, in-house evenementen werden gepromoot en wervingscampagnes uitgezet voor nieuw personeel.

Maar we gaan graag verder dan dat. Zo hielpen we met het design van menukaarten. We hielpen met het opzetten van een TO-GO restaurant tijdens de corona-crisis. Monteerden video’s voor advertenties. En begeleidde ieder kwartaal een nieuwe fotoshoot. Een allround en volledig marketingadvies dus. 

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?