REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Pretpark De Valkenier

het voordeligste familiepark van europa

Social media
Advertisement
Seo
Webdesign
Fotoshoot
Video

Leisure Marketing

Leisure marketing is een van onze specialiteiten. Mede dankzij onze roots in de evenementenbranche weten wij hoe we potentiële gasten op een onderscheidende manier online kunnen bereiken. Het plannen van een dagje uit begint namelijk met de voorpret: en in dat proces moet je de bezoeker proberen te vangen. Voor Pretpark De Valkenier onderhielden we alles wat met marketing te maken heeft: social media, adverteren, SEO, SEA, het boeken van in-house evenementen, noem maar op. Helaas is Pretpark de Valkenier na tientallen succesvolle jaren inmiddels gesloten. Het park is na hevige overstromingen in de regio verkocht.

Leisure marketing voor pretparken

Pretpark De Valkenier lag in de toeristische omgeving van Valkenburg aan de Geul (Limburg) en was altijd tussen april en oktober geopend. Toen we jaren geleden met ze aan de slag gingen, was er nog geen online strategie aanwezig. We pasten onze eigen ACTIVATEREACTIVATE marketing methode toe en wisten daarmee binnen één seizoen een stijging van 28% in de omzet te generen. Hoe we dat deden lees je in deze blog: Pretpark De Valkenier: onze marketingmethode in de praktijk.

Meertalige advertentie campagnes

Het park trok een gemixt publiek van dagjesmensen, toeristen uit de Euregio en lokale bezoekers uit Valkenburg e.o. met een seizoenskaart. Daarom ontwikkelden we content in vier talen: Nederland, Duits, Frans en Engels. De teksten waren makkelijk te begrijpen voor alle doelgroepen. Qua uitstraling en tone-of-voice kozen we te allen tijde voor laagdrempeligheid: niet te gelikt, gewoon toegankelijk. Zo zorgden we voor een échte connectie met de doelgroep.

All-round marketingadvies en uitvoering

Daarnaast verzorgden we alle advertenties op Facebook, Instagram, Google en Stories. Verzonden we maandelijkse nieuwsbrieven naar alle abonnementhouders. We ontwikkelden wervingscampagnes voor het personeel. Boekten we bekende kinderhelden zoals Peppa Big en Buurman & Buurman voor in-house abonnementen. En we ontwikkelden promotievideo’s en fotoshoots. Het was dus een échte all-round marketing oplossing voor pretparken!

Benieuwd wat wij voor jouw locatie, organisatie of evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!