REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Neverland Festival

Festival Marketing

Social media
Advertisement

Festival Marketing voor een nieuw festival: hoe doe je dat?

Nieuwe doelgroepen aanboren voor Neverland Festival? U vraagt, wij draaien! Een influencer je product een boost laten geven? Kom maar op met die challenge! Al snel werden we de go-to marketing partner van de organisatie, mede dankzij onze ervaring in de muziekbranche en festival marketing in het bijzonder. Het was van belang om in korte tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken, in zoveel mogelijk landen.

Daarom werden wij niet alleen ingezet op het gebied van sociale media marketing, maar waren wij ook bewust bezig met influencer campagnes in Duitsland, Spotify campagnes in Nederland en nieuwsbrief beheer. Ook waren wij op de dag zelf de aangewezen social media managers om snel en real-time content te kunnen onderhouden, maar ook bezoekersvragen te beantwoorden. Dit monsterproject was een unieke ervaring voor iedereen die betrokken was bij dit bijzondere festival.

Benieuwd wat wij op het gebied van festival marketing voor jouw organisatie of locatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Maastricht
REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond