REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

At The Garden

Marketing en branding voor events

Social media
Advertisement
Webdesign
Branding
Fotoshoot
Video

HIGH QUALITY HOUSE VERDIENT HIGH QUALITY BRANDING

Het high quality houseconcept At The Garden was een begrip in de Euregio: een van dé intieme evenementen die je als houseliefhebber diende te bezoeken. De bijzondere binnentuin van Kasteel Vaeshartelt in Maastricht werd omgetoverd tot een bijzondere feestlocatie, waar zelfs bekende artiesten als Lucas & Steve en Deepend hun draaicarrière begonnen. Als vaste partner van At The Villa Group hielpen wij mee met marketing en branding voor events: van uitstraling tot uitvoering. Het resultaat? Tot aan de laatste editie stijf uitverkocht!

Marketing en branding voor events

Een goed evenement begint bij de ‘flyer’, zei men vroeger. Tegenwoordig kun je dat vertalen naar: een goed evenement begint online. Met het juiste thema, de juiste branding, het juiste concept en de juiste social media uitingen vergroot je de voorpret en daarmee de kans dat gasten andere gasten overhalen om ook te komen. Zo ontstaat een sneeuwbaleffect en verkoopt je evenement sneller uit. Behalve marketing en branding voor events houden wij ons ook bezig met conceptontwikkeling, strategie, content creatie, advertentiebeheer, social media planning, video-uitingen commercials en zoveel meer. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas.

Benieuwd wat wij voor jouw festival, feest, event locatie of evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!