REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Beachclub Baouzza

Marketing voor een exclusieve beachclub

Social media
Advertisement

Marketing voor pop up clubs

Je voetjes in het zand, goede muziek; een bruisende avond. Dat is Baouzza, een pop up beach club in België. Het bestaat inmiddels al enkele jaren en verzorgt in de zomermaanden hippe beats, cocktails en exclusieve events. Samen tilden wij Baouzza in Bilzen naar een hoger niveau.

Omdat de locatie zo dicht bij de Nederlandse grens ligt, ontstond bij de organisatie de behoefte om samen te werken met een Nederlandse marketingpartner. Zo gingen wij aan de slag met content- en advertentieplanningen op sociale media met een Nederlandse tone-of-voice. Het resultaat? Een enorme stijging in het aantal Nederlandse bezoekers!

Wat maakt marketing voor evenementen zo anders?

De afgelopen jaren heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden in het gedrag van consumenten. Consumenten zijn bijna ieder moment van de dag online. Of ze nu voor de tv zitten, het nieuws lezen, op het openbaar vervoer wachten of naar muziek luisteren. Het is daarom niet meer dan logisch dat de marketing voor evenementen ook hierheen verschoven is: een bedrijf moet aanwezig zijn waar zijn gasten zitten. Tot zover niks nieuws.

Zeker bij het plannen van een evenement, het uitzoeken van een avond uit, het boeken van een hotel of het zoeken naar een vakantie heeft internet de rol van traditionele ondernemingen volledig overgenomen. Op de momenten dat iemand besluit iets voor zijn vrije tijd uit te zoeken is het zaak dat ze jouw onderneming zien. Online. Niet op een billboard, niet in een tijdschrift, niet in een folder. Daarom moet je ze kéér op kéér enthousiast kunnen maken voor hetzelfde evenement, ze meenemen in je verhaal en zo de voorpret rondom het evenement verhogen. Je hebt het daarom automatisch over heel veel verschillende advertentiemomenten, in plaats van één grote campagne. Daarmee verschillen we in aanpak van traditionele marketingpartijen.

Benieuwd wat wij voor jouw discotheek, club, organisatie of evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!