REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

IMG_0537-392-392

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Duckrace-Square-7

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

muckrake race start

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

duckrace laatste info post

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

duckrace eendjes groep

REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

duckrace – caption post

Onze werkzaamheden
  • Goede Doelen Marketing
  • Projectbeheer
  • Uitzetten sociale media strategie
  • Advertentiecampagnes Social Media
  • Ontwikkelen, plannen & beheren content
  • Copywriting
  • Nieuwsbrief marketing

Goede Doelen Marketing

Één geel badeendje voor het goede doel, alstublieft. De Qmusic Duckrace is al jaren een begrip in Maastricht. Het is een badeendenrace waarbij je met je deelname het goede doelt steunt; ja, je hoort het goed: een badeendenrace. Het stadspark van Maastricht staat één dag geheel in het teken van dit gezinsvriendelijke evenementen, dat behalve de race ook diverse attracties, foodtrucks en kinderactiviteiten bevat.

Als er gevraagd wordt om content te maken voor gele badeendjes, dan zeg je natuurlijk geen nee. Met heel veel plezier verzorgden wij dan ook de online marketing op social media voor de Qmusic Duckrace!

Goede Doelen Marketing: goodwill creëren met toegankelijke content

Hoe val je op met je marketing tussen de vele goede doelen evenementen die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd? Ronde Tafel 174 in Maastricht wist er wel een oplossing op: het organiseren van een Duckrace met badeendjes in rivier De Jeker. Ieder jaar weer worden duizenden eendjes losgelaten op dit unieke evenement. Zo wordt er een substantieel bedrag opgehaald voor diverse goede doelen.

Aan ons de taak om dit unieke event ook op social media over te brengen. Zo werd er van ons verwacht dat wij de online verkoop van de ducks via sociale media kanalen en een nieuwsbrief op gang kregen. Daarom was het van belang dat wij het organische bereik van de Duckrace verhoogden.

Dit realiseerden wij onder andere met grappige content over de ducks, flashbacks naar voorgaande jaren en teaser video’s voor komende edities. “Een dagje uit voor het hele gezin” is de beleving die moest worden overgebracht. Zo bouw je online goodwill op en werf je steeds meer donateurs. We werkten nauw samen met beeldmakers, websitebouwers en de organisatie zelf.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie, organisatie of evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!