REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Content

De online strategie voor jouw onderneming staat. Dat betekent: aan de slag met content! De juiste online content is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf en de betrokkenheid van de verschillende doelgroepen, maar beïnvloedt ook in hoge mate de online vindbaarheid van een website of webshop. Ons team van copywriters, video-editors en graphic designers ontwikkelt content afgestemd op de wensen van een onderneming, de behoeftes van de verschillende doelgroep(en) en de branche waarin de onderneming zich begeeft. Zo werken wij onder andere met de volgende content formats:

Videocontent

De feiten liegen er niet om: videocontent is tegenwoordig een must. Niet alleen is video een format waarmee je op een snelle manier de boodschap verkondigt, het is ook een format dat de aandacht van de kijker langer vasthoudt. Wij houden bij de ontwikkeling van video’s altijd rekening met het doel, bijvoorbeeld LinkedIn, een story op Instagram of een advertentie op YouTube. Afhankelijk van de wens en de beoogde doelgroep creëren wij boeiende videocampagnes met de juiste afmetingen. Benieuwd naar welke videoformats wij eerder ontwikkeld hebben? Neem dan hier een kijkje. 

Geschreven content

Al eens een website of social account gezien zonder tekst? Geschreven content is de basis van bijna iedere online uiting. Copywriting zet de tone of voice van jouw onderneming, spreekt specifieke doelgroepen aan en vertelt jouw verhaal. Wij werken met copywriters die niet alleen op de beste manier de boodschap vertellen, maar die ook precies weten wat online wel én niet werkt. Zo ontwikkelen wij unieke content geoptimaliseerd voor zoekmachines, spraakmakende blogs en inspirerende social posts. Is jouw onderneming actief in meerdere landen of taalgebieden? Geen probleem. Op taalkundig vlak zijn we van alle markten thuis. Zo werken wij met getalenteerde Frans-, Duits-, Engels- en Nederlandstalige copywriters.

Visuele inhakers

Beeldmateriaal met de juiste sfeer, een grappige inslag of een unieke boodschap: daar zijn wij goed in. Wij ontwikkelen de beste afbeeldingen voor jouw website of socials. Hoe wij dat doen?

Muziek

Door onze roots in de muziekwereld creëren wij ook het juiste geluid bij jouw online uitingen. Denk hierbij aan geluid voor video’s of radiospots. Zo sluiten wij makkelijk licentieovereenkomsten voor je af en creëren onze producers de perfecte tunes voor een effectieve videocampagne.

Heb jij interesse en wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!