REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Strategie

Een onderneming wilt graag meer producten verkopen, naamsbekendheid vergroten of meer leads genereren. Hoe pak je dit online het beste aan? Dat weten wij maar al te goed: wij ondersteunen ondernemingen bij de ontwikkeling van een effectieve online strategie. Dit doen wij middels het effectieve ACT – REACT model:

·       Afgestemd op een specifieke branche

·       Gericht op verschillende doelgroepen

·       Rekening houdend met de brand-identiteit

·       Gericht op het maximale resultaat

Bij het ontwikkelen van een effectieve onlinestrategie staat altijd het online gedrag van de klant(en) centraal. Hoe gedraagt hij of zij zich online, op welke devices begeeft hij zich en op welke momenten spreek je hem het beste aan? Hierbij maken wij handig gebruik van onlinedata, kijken we samen naar de verschillende invalshoeken van jouw product of service en geven wij je inzicht in de te nemen online stappen. Ook helpen wij ondernemers bij het aanboren van kansen buiten Nederland. Zo weten wij maar al te goed wat er op de Belgische en Duitse digitale markt speelt en waar rekening mee gehouden moet worden.

Wil jij weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!