REACTIVATORS Marketing & Branding Bureau Roermond

Pistache Streetfood Bar

wat je uniek maakt, maakt je de moeite waard

Advertisement
Webdesign
Fotoshoot
Video

Horecamarketing, ook als het even niet meezit.

Pistache is al enkele jaren één van de populairdere bars in Valkenburg aan De Geul als ze bij ons aankloppen. Het is begin 2020 en ze zijn toe aan de volgende stap: een verdere online professionalisering. Eén van de doelen is beter zichtbaar worden voor toeristen, een ander doel is het aantrekken van dinergasten. Nog te vaak werd Pistache vooral als gezellige cocktailbar en lunchzaak gezien. Dinergasten wisten de zaak nog niet voldoende te vinden. Plannen werden gemaakt voor een fotoshoot van de zaak. Ook stond er een nieuwe website op de planning.

Maar toen gebeurde iets wat niemand verwachtte. De corona-crisis drukte vol op de rem en alle horecazaken moesten sluiten. Bewonderenswaardig genoeg was Pistache één van de eersten die durfde door te zetten en vroeg ons vrij snel een To Go website op te zetten. Lees er meer over in de blog: “Van restaurant naar TO-GO service.

Re-branding: nieuwe naam, kaart en uitstraling

De corona-crisis gaf ze ook de tijd om goed na te denken over hun onderscheidende factoren: cocktails, lekkere burgers en een steeds verder groeiende kaart met streetfood gerechten. Uiteindelijk werd besloten om de naam om te gooien tot Pistache Streetfood Bar.

We gingen aan de slag met deze horeca marketing en branding voor Pistache Streetfood Bar en verzorgden een nieuwe website, fotoshoot, lancering, menukaart, teksten en social media planning.

Horeca marketing zorgt voor meer reserveringen

Het resultaat? Pistache heeft een duidelijker profiel voor toeristen én locals, en heeft daarmee succesvol het aantal diner-reserveringen stevig weten te verhogen. Onder andere door de kaart vullen met heerlijke burgers, taco’s, salades, hot dogs en andere streetfood gerechten.

Als kers op de taart is hun vegetarische burger uitgekozen tot de top 5 van lekkerste burgers in de Benelux!

Uiteindelijk verkochten de eigenaren hun horecazaak met succes aan een nieuwe uitbater en hield daarmee ook onze marketingsamenwerking op. We wensen de nieuwe eigenaren veel succes met hun nieuwe zaak!

Benieuwd wat wij voor jouw horeca onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!